Platon Technologies
not logged in Login Registration
EnglishSlovak
open source software development celebrating 10 years of open source development! Thursday, July 18, 2024
About Us
Magazine
Open Source
CVS
Services
Index  »  Projects  »  phpMyEdit  »  Forum  »  How to config with a table has more than 1 key field ?

phpMyEdit General     How to config with a table has more than 1 key field ?
Post new topic   Reply to topic    
 
larry     Joined: 27 Feb 2003   Posts: 2  
Post Posted: 2003-02-27 17:36
Back to top  Reply with quote     

How to config phpmyedit with a table has more than 1 key field ? My table has 2 field as key

 
nepto     Joined: 06 Jan 2003   Posts: 381   Location: Phoenix, Arizona (USA)
Post Posted: 2003-02-28 03:21
Back to top  Reply with quote     

Well, no version ever have support for this matter. However, I believe this is put on long term TODO list. Initialization can be probably made with $opts['key'] = array('col1', 'col2'). But it is not implemented now and won't be in 5.3 as well.

 
hbernard     Joined: 23 Mar 2003   Posts: 159   Location: FRANCE
Post Posted: 2003-07-29 10:28
Back to top  Reply with quote     

Nepto, if you had previous thoughts about multiple key fields, can you tell some issues, eventually the piece of code that need to be patched to support such feature

I didn't want to overload bug-tracker ;-), but if you think this more appropriate to fill in a bug please do so.

 
nepto     Joined: 06 Jan 2003   Posts: 381   Location: Phoenix, Arizona (USA)
Post Posted: 2003-07-29 11:39
Back to top  Reply with quote     

It's all about priorities. Since my employment in Nextra Slovakia ISP I have limited time to develop open-source (actually only evenings and weekends, during day I only can answer the issues in tracker and forums).

Do you think this feature is important? I did not hear so much voices requesting this.

 
hbernard     Joined: 23 Mar 2003   Posts: 159   Location: FRANCE
Post Posted: 2003-07-29 13:44
Back to top  Reply with quote     

hum... No _very_ important, it was just in case of you have already some draft

Usually, I use PME to small database with simple model.

But currently, PME will be used to design the admin interface of a "big" project (I mean with a complex database-model)..
.... with multiples keys :-(

My goal is only to be able to basicly handle thoses tables.

So I'm working in different direction to make this possible :
- add native multiple key support
- use the 'sql' options + an additionnal composite field as a workaround (see the http://opensource.platon.sk/projects/bug_view_advanced_page.php?f_bug_id=121)

The second doesn't seem so hard.

Another way was to handle multiple key in a 'virtual' field.
There seems to be a start in documentation about 'expression' option, but this one is commented out...

 
AmandaBrooks     Joined: 21 Aug 2020   Posts: 2  
Post Posted: 2020-08-21 13:23
Back to top  Reply with quote     

How to find paper helper easily? Stop wasting your time and visit this website now.

 
Post new topic   Reply to topic    

Copyright © 2002-2006 Platon Group
Site powered by Metafox CMS
Go to Top · Feedback form · Application form
Report bug on PLATON.SK website · Terms of use · Privacy policy